Co děláme - Rekreační středisko Sobeňák

Co děláme

Dětské tábory

Letní tábory

Letní tábory jsou doménou Sobeňáku již skoro 60 let. Celé léto se u nás střídá stabilní parta táborníků, letní měsíce máme pravidelně obsazené. Každý rok je to pět nebo šest turnusů, tedy skoro 1000 lidí. Tábory pořádáme sami, všechny informace naleznete na adrese https://www.tabory.info

Školy v přírodě

Školu v přírodě umíme zorganizovat na klíč. Máme stabilní tým vedoucích, kteří se postarají o odpolední program, zdravotníka, noční dohled i ověřeného dopravce, který vás bezpečně přiveze. Přizpůsobíme se vašim potřebám, samozřejmě umíme i samotné ubytování s výbornou stravou a zbytek necháme na vás.

Hudební produkce

Koncerty

Koncerty, jako třeba víkendové setkání s fanoušky v podání Tomáše Kluse, rádi přivítáme. Jen by to neměla být akce zaměřená primárně na hodně alkoholu, takové akce odmítáme.

Ostatní akce

Rádi poznáme váš záměr. Produkce zajímavých akcí nás baví. Třeba seriál Slunečná u nás začínal svojí letní roadshow.

---

Svatby

Pokud vás Sobeňák zaujal, přijeďte se podívat. Pokud najdeme volný termín, cena vás určitě neodradí. Pokud tu pro vás bude to pravé místo, vyjdeme vám maximálně vstříc.

Soustředění & hry

Sportovní soustředění, taneční soustředění, soustředění hasičů, setkání, skupinové hry.

icon-1.png

O nás

Sobeňák je rekreační středisko v srdci Brd u Sobenského rybníka. Zařízení s kapacitou 180 osob ve zděných budovách a chatičkách.
icon-2.png

Adresa

Starý Rožmitál 148262 42 Rožmitál pod Třemšínem
icon-3.png

Kontakt

Telefon: 736 242 952Email: info@sobenak.cz

Sobeňák s.r.o. © 2020