Vedoucí na škole v přírodě - Rekreační středisko Sobeňák
Sobeňák

Školy v přírodě

Děláme ty nejlepší školy v přírodě 🙂 Hledáme vedoucí a zdravotníka na turnus 22. 5. – 25. 5. 2022 nebo 5. – 8. 6. 2023 do táborového areálu u Rožmitálu pod Třemšínem (Příbram, Střední Čechy). Nabízíme velice rozumné finanční ohodnocení. Délka běhů je 5/6/7 dnů. Na škole v přírodě je vždy 50-100 dětí. Vedoucí tvoří program pro děti odpoledne+večer. Ubytování (internet, zděné pokoje s koupelnou) a stravování je samozřejmě zdarma.

Areál je umístěn v lese na prosluněné louce obklopené stromy, potůčkem a rybníkem. Nachází se nachází v srdci Brd na hranici CHKO Brdy u Rožmitálu pod Třemšínem. Volejte 736 242 952‬ nebo info@sobenak.cz nebo se rovnou přihlaste.

Základní informace

Rekreační středisko jsme koupili dva roky zpět a od té doby jej renovujeme. Už jsme skoro hotovi, tedy jsme sice táborový areál, ale ubytování budete ve vytápěných pokojích se sociálním zařízením. Zajišťujeme kompletní školy v přírodě s programem bez agentury, tedy napřímo se školou. Proto umíme nabídnout rodičům lepší ceny a protože najímáme napřímo i vychovatele, myslíme si, že umíme ohlídat i kvalitní program.

Práce je na dohodu o provedení práce a vyplácíme hotově ihned při skončení běhu. Nabízíme lepší ohodnocení než je standard, ale chceme také ty nejlepší vedoucí, kteří chtějí dělat ty nejlepší školy v přírodě 🙂 ✌?

Program pro děti

O děti se staráme od 14:00 do večerky (20/21/22 hod). Program se podobá letním táborům. Připravujeme jej dopředu společně na přípravném víkendu, kde se setkávají jednotlivé týmy vychovatelů. Každý rok máme jedno společné téma kterému uzpůsobujeme hry, kostýmy. Aktivita je naplánována, přesto je nutné umět improvizovat (změna počasí, přání paní učitelek).

K dispozici je množství (dostatek) spotřebního kreativního materiálu i sportovního a dalšího herního vybavení, audiovizuální technika, atd.

Přihláška

Pošli svoje jméno, telefon a zkušenosti s prací s dětmi na info@sobenak.cz nebo volej 736 242 952‬.

Video ze škol v přírodě

icon-1.png

O nás

Sobeňák je rekreační středisko v srdci Brd u Sobenského rybníka. Zařízení s kapacitou 180 osob ve zděných budovách a chatičkách.
icon-2.png

Adresa

Starý Rožmitál 148262 42 Rožmitál pod Třemšínem
icon-3.png

Kontakt

Telefon: 736 242 952Email: info@sobenak.cz

Sobeňák s.r.o. © 2020